Παρασκευή 25 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«¥ποκινητές»

«Οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας διακινδυνεύουν να υποκινήσουν και νομιμοποιήσουν αισθήματα ευρωσκεπτικισμού τα οποία ενδεχομένως νοθεύσουν τον διάλογο για την Ευρώπη που εκτυλίσσεται στις χώρες τους» (η εκτίμηση από τους Financial Times/ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Μέχρι να περάσει το δημοψήφισμα

«Δώρο στους κοινωνικά ευαίσθητους Γάλλους ψηφοφόρους χαρακτήρισαν οι Ευρωπαίοι σχολιαστές την απόφαση των 25 να ξαναδιατυπώσουν με ριζικό τρόπο την οδηγία Μπολγκενστάιν που αφορά την απελευθέρωση της εσωτερικής αγοράς υπηρεσιών» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).

Ο «καλαμπουράκιας»

«Γνώριζε ο Πρωθυπουργός ότι όλα τα καλαμπούρια περί Συντάγματος που διακινούν διάφοροι άσχετοι είναι ωραία για τίποτα κλαδικές του ΚΚΕ αλλά όχι για σοβαρές κυβερνήσεις σοβαρών χωρών;» (ο Ι.Κ. Πρετεντέρης, στο ΒΗΜΑ).

και ο ...άσχετος

«Ευθυγραμμίζεται τέλεια ο κ. Παπανδρέου με τα επιχειρήματα της Κομισιόν που ζητεί από την ελληνική πολιτική ηγεσία να αγνοήσει το Σύνταγμά της, προκειμένου να προσαρμοστεί με διατάξεις κοινοτικού δικαίου περί ελεύθερου ανταγωνισμού (!) αγωνίζεται για να ενισχύσει τις απόψεις της Κομισιόν» (ο Διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Κ.Ι. Αγγελόπουλος).

Μην τα τρώνε μόνο οι στεριανοί ξενοδόχοι...

«Πρώτη φορά κρουαζιέρες, θρησκευτικός και αλιευτικός τουρισμός» (η είδηση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ).

Ρεβάνς

«Βγήκαν μαχαίρια: Αιχμές από Παναγιωτόπουλο για "εξαφάνιση" Ρουσόπουλου» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).

Εψαχνε συνεταίρους;

«Επαφές με ανυποψίαστους πολιτικούς, που μπλέχτηκαν έτσι στα "δίχτυα" του, είχε ο Απόστολος Βαβύλης. Μαζί τους συζητούσε το μέλλον της Ορθοδοξίας!» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ