Παρασκευή 1 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοίτα ποιος μιλάει...

«Η Αττική Οδός ΑΕ ανακοινώνει ότι η τιμή των διοδίων θα διατηρηθεί σταθερή, παρά την αύξηση του ΦΠΑ που ανακοινώθηκε πρόσφατα»!

Τη λακωνική αυτή ανακοίνωση εξέδωσε χτες η κοινοπραξία των μεγαλοεργολάβων, οι οποίοι - ελέω της αποικιοκρατικού τύπου σύμβασης που υπέγραψαν με την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ - χωρίς να βάλουν ούτε το 10% του κόστους του έργου από την τσέπη τους θα το εκμεταλλεύονται για 20 και πλέον χρόνια ακόμη, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Μπορεί οι μεγαλοεργολάβοι να θέλουν να «πουλήσουν» φιλολαϊκό προφίλ, για να πάρουν την όποια «εκδίκησή» τους από την κυβέρνηση, που ναι μεν με το «βασικό μέτοχο» τους βάζει στη «στενή», από την άλλη, όμως, σπεύδει να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους, ανακοινώνοντας την παράδοση σ' αυτούς όλων των εθνικών οδών και με πανάκριβα διόδια μέσω των περιβόητων «συμβάσεων παραχώρησης». Στην προσπάθειά τους αυτή δείχνουν, μάλιστα, να «ξεχνούν» ότι εισέπρατταν διόδια για δύο ολόκληρα χρόνια πριν ολοκληρωθεί καν το έργο της Αττικής Οδού. Ο λαός, όμως, δεν το ξεχνά και φυσικά ας μην του ζητούν να τους ευχαριστήσει κιόλας, πληρώνοντας 2,5 ολόκληρα ευρώ για μια διαδρομή μέσα στην πόλη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ