Παρασκευή 1 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

Motion Team

Πολλές είναι οι εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις που διοργανώνονται το επόμενο διάστημα από ΚΟ του ΚΚΕ, αλλά και μαζικούς φορείς σχετικά με το «ευρωσύνταγμα» και το περιεχόμενό του. Στόχος η πλατιά ενημέρωση του λαού ώστε από καλύτερες θέσεις να διατυπώσει ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στο «ευρωσύνταγμα» και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Συγκεκριμένα τέτοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

-- Από την ΚΟΘ του ΚΚΕ σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Κουφαλίων, θα μιλήσει ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης.

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Κέρκυρας σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου στην Κέρκυρα, θα μιλήσει ο Ν. Φωτιάδης.

-- Από την Αχτίδα 5ου-6ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Κολιάτσου. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Επίσης από την Επιτροπή Ειρήνης Κέρκυρας αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα τελετών Γυμνασίου Λευκίμης. Θα μιλήσει ο Ν. Φωτιάδης.

-- Εκδήλωση για το «ευρωσύνταγμα» πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην αίθουσα Θεοφάνειο με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεβέζης και συμμετοχή εκπροσώπων κομμάτων. Το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει ο Στρατής Κόρακας.

-- Από την ΚΟΘ του ΚΚΕ αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Σταυρού, θα μιλήσει ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης.

-- Από την Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ την Κυριακή 3/4, στις 11 π.μ., στα γραφεία της, Φρατζή 68. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ την Κυριακή 3/4 στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας. Ομιλήτρια θα είναι η βουλευτής του Κόμματος Ελπίδα Παντελάκη.

-- Από τη ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ την Κυριακή 3/4, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Αντιγόνη». Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Βύρωνα του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Χειμάρας και Αϊδινίου. Θα μιλήσει η ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Από την ΚΟΒ Ζωγράφου του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60). Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Τούσσας.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα το «ευρωσύνταγμα» και οι θέσεις του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 4/4, ώρα 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο.

-- Από τη ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 4/4, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Εδεσσας. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και ο Μάνος Κανάκης, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Εδεσσας.

-- Από τη ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 7 μ.μ., στο κέντρο «Εληά» στη Βέροια. Θα μιλήσει η Ιωάννα Σοφρόνωφ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 4/4, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» με ομιλητή τον K. Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Από την Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας και την «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», την Τρίτη 5/4, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Θερμός, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

-- H ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, την Παρασκευή 8/4 ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ-ΤΑΚ (Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία). Ομιλητής ο Τηλέμαχος Δημουλάς, γραμματέας Περιοχής Κρήτης και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ την Κυριακή 10/4, στις 11 π.μ. στην αίθουσα «Ορφέας». Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 11/4, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γιαννιτσών. Θα μιλήσουν ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Μάνος Κανάκης, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Εδεσσας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-04-11 00:00:00.0)
«ΟΧΙ» σε «ευρωσύνταγμα» και ΕΕ (2005-04-10 00:00:00.0)
Συζητούν για το «Ευρωσύνταγμα» (2005-04-03 00:00:00.0)
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη (2005-03-30 00:00:00.0)
Συνεχίζεται σ' όλη τη χώρα (2002-08-22 00:00:00.0)
Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις (2001-09-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ