Παρασκευή 8 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ζητούν νέο νοσοκομείο

Το αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής έφερε στη Βουλή το ΚΚΕ

To αίτημα φορέων και κατοίκων του Νομού Αργολίδας για την ανέγερση ενός σύγχρονου δημόσιο παναργολικού νοσοκομείου, που θα καλύπτει τις ανάγκες και θα παρέχει υπηρεσίες υγείας τέτοιες που να μην αναγκάζονται οι κάτοικοι του νομού να καταφεύγουν στην Αθήνα, έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Π. Κοσιώνης και Γ. Πατσιλινάκος με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικ. Κακλαμάνη.

«Ο Νομός Αργολίδας διαθέτει δύο νοσοκομεία, στο Αργος και στο Ναύπλιο, οι δυνατότητες των οποίων δεν μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις και γενικότερα οι υποδομές των δυο νοσοκομείων δεν επιτρέπουν ουσιαστικές βελτιώσεις και παραπέρα εξέλιξή τους, όπως διαπίστωσε και ο κ. υπουργός στην τελευταία επίσκεψή του στο Ναύπλιο», επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Και ρωτούν τον υπουργό Υγείας εάν προτίθεται η κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση κατασκευή και λειτουργία ενός σύγχρονου δημόσιου παναργολικού νοσοκομείου, ικανοποιώντας το αίτημα των φορέων και κατοίκων της Αργολίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ