Πέμπτη 14 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Πέρασαν από το σκαμνί... .

Συνεχίζεται το αίσχος των «αγροτοδικείων» και από την κυβέρνηση της ΝΔ, που δήθεν καταδίκαζε επί των ημερών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και μαζί συνεχίζεται η τρομοκράτηση των αγροτών που αγωνίζονται για να μην περάσει η αντιαγροτική πολιτική του ξεκληρίσματος.

Χτες, στη Λιβαδειά, κάθισαν στο «σκαμνί» του κατηγορούμενου 20 αγρότες της περιοχής, κατηγορούμενοι για «παρακώλυση συγκοινωνιών», επειδή συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις που έγιναν το 2002. Η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έφτασε στο «ακροατήριο» λόγω «παρέλευσης της ώρας λειτουργίας των δικαστηρίων» και αναβλήθηκε για την Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2005.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης της ΝΔ και των κυβερνητικών παραγόντων (αναφέρονται οι ευθύνες του Βοιωτού υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευαγγ. Μπασιάκου) για τις συνεχιζόμενες δίκες αγροτών. Καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα, να συνεχίσουν τον αγώνα για την ανατροπή των αντιαγροτικών αποφάσεων και κανονισμών της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ