Τρίτη 19 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ασπροπύργου διοργανώνει αύριο Τετάρτη 20 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, συζήτηση - συγκέντρωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και οι επιπτώσεις στη χώρα μας - "Ευρωσύνταγμα" - Ευρωστρατός». Θα μιλήσουν ο Στρ. Κουνιάς, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Αντ. Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α., μέλος της «Κίνησης για την Εθνική Αμυνα».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κατερίνης διοργανώνει αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Λιτόχωρο Πιερίας, εκδήλωση με θέμα: «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Πιερία και αντιστασιακοί αγώνες».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια του γιορτασμού των 30 χρόνων δράσης και λειτουργίας της, καθώς και των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνει την Κυριακή 24 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση στον κινηματογράφο «ΣΠΟΡΤΙΓΚ». Θα μιλήσει η αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Βέρα Νικολαΐδου. Θα ακολουθήσει συναυλία με την Σύλβια Καπερνάρου, με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας της Επιτροπής Ειρήνης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων, τιμώντας την 60ή επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνει συναυλία κλασικής μουσικής με το «Ρέκβιεμ» του Μότσαρτ, τη Μ. Δευτέρα, 25 Απρίλη, στις 9 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Στη συναυλία συμμετέχουν η σαρανταμελής συμφωνική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, οι μεικτές χορωδίες των Ωδείων Λάρισας και Καρδίτσας και θα διευθύνει ο Νίκος Στεφ. Ευθυμιάδης. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του πολέμου, καθώς και σ' όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο, για τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας και της ειρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ