Τετάρτη 27 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οπως και επί Σημίτη

«Ανεπιφύλακτη ψήφο εμπιστοσύνης προς την οικονομική πολιτική της κυβερνήσεως δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος με την ετήσια έκθεση του διοικητού της κ. Ν. Γκαργκάνα» (ο Ν. Νικολάου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Περίμεναν τον τραπεζίτη

«Οι επισημάνσεις του κεντρικού τραπεζίτη πρέπει να μας προβληματίσουν όλους. Τα ψέματα τελείωσαν και η χώρα πρέπει να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια» (το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Προσχώρησε στο Φόρουμ;

«Οι "εκσυγχρονιστές" του καπιταλισμού, γνωστοί σοσιαλφιλελεύθεροι σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα εκσυγχρονίσουμε τον καπιταλισμό (...) αυτοί που πιστεύουν στον προοδευτικό δημοκρατικό σοσιαλισμό διεκδικούν τη δική τους απάντηση, διαφορετική από τη φιλελεύθερη δημοκρατία, απέναντι στον παγκοσμιοποιημένο νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό (...) στην Ευρώπη συγκροτούμε το νέο κοινωνικό πρότυπο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης (...) θέλουμε επιχειρηματικότητα, ανταγωνιστικότητα, ευημερία αλλά κυρίως πρόοδο και ασφάλεια για όλους» (ο Α. Τσοχατζόπουλος στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Σώστε την ΟΚΕ

«Διαφωνούμε με τη χρησιμοποίηση της ΟΚΕ ως μοχλού για ένα διάλογο έτσι χωρίς πρόγραμμα» (ο Α. Καλύβης του ΣΥΝ στην ΑΥΓΗ).

Αυτή είναι η αποστολή μας

«Η ΟΚΕ από την πλευρά της ως ο κατεξοχήν θεσμός του κοινωνικού διαλόγου θεωρεί ότι η συζήτηση όλων αυτών των θεμάτων θα είναι χρήσιμη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της χώρας μας» (ο Ν. Αναλυτής του ΣΕΒ / ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ