Πέμπτη 28 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2005 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Λίγες ώρες

Σήμερα Πέμπτη πολλοί θα φύγουμε για τα χωριά και την επαρχία. Η ανάγκη έστω και για λίγη ανθρώπινη ξεκούραση και για τους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, υπαρκτή. Ταυτόχρονα, όμως, οι απαιτήσεις για την Πρωτομαγιά μεγάλες. Μας περιμένουν και χρειάζεται δουλιά και δουλιά πολλή!

Αρα από την Τρίτη 3 Μάη το πρωί όλοι στη μάχη! Ας μη λείψει κανείς από αυτό το προσκλητήριο. Δίνουμε έναν αγώνα άνισο. Μόνοι εναντίον όλων. Μας κόβουν από τα ΜΜΕ, προβάλλουν τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, συκοφαντούν τις πρωτοβουλίες μας, μέχρι και οι δήμοι κατεβάζουν τις αφίσες του ΠΑΜΕ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολες τις συνθήκες για το ταξικό κίνημα.

Για το λόγο αυτό να διαθέσουμε περισσότερο χρόνο ώστε να ανεβάσουμε το κλίμα. Στα Διόδια, στις Εργατογειτονιές και απ' την Τρίτη μέσα στα εργοστάσια. Ο χρόνος που έχουμε μέχρι την Τετάρτη 11 Μάη είναι λίγος και οι δουλιές πάρα πολλές.

Με σχεδιασμό, οργάνωση, έλεγχο όλα τα Διοικητικά Συμβούλια με τα δικά τους υλικά να ενημερώσουν τους κλάδους τους. Να ορίσουν τις προσυγκεντρώσεις τους. Να ετοιμάσουν τα καινούρια τους πανό.

Να συνδυάσουμε την ατομική πρωτοβουλία με τη συλλογική δυναμική ώστε να φτάσει το Μήνυμα του ΠΑΜΕ παντού. Το προσκλητήριο και οι θέσεις των συνδικάτων μας να γίνουν γνωστά σε όλους τους εργάτες. Με βάρος στην Εργατική Νεολαία, τους Οικονομικούς Μετανάστες, τις Γυναίκες και την Προοδευτική Διανόηση. Ολοι δίχως εξαίρεση οι άνθρωποι της δουλιάς έχουν τη θέση τους στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ