Κυριακή 10 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Ουγγρικού Εργατικού Κόμματος

Με πρόσκληση του ΚΚΕ

Με πρόσκληση του ΚΚΕ, αντιπροσωπεία του Ουγγρικού Εργατικού Κόμματος με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Γκιούλα Τιούρμερ, επισκέπτεται την Ελλάδα από τις 9 έως 12 Ιούλη.

Το πρόγραμμα της αντιπροσωπείας έχει ως ακολούθως:

- Σήμερα, Κυριακή, 10 Ιούλη, η αντιπροσωπεία του Ουγγρικού Εργατικού Κόμματος θα συμμετάσχει στις αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΝΕ Πειραιά στην Αίγινα και θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά.

- Αύριο, Δευτέρα, 11 Ιούλη, στις 9.00 το πρωί θα συναντηθεί στην έδρα της ΚΕ με αντιπροσωπεία του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ, όπου θα ενημερωθεί για τη δουλιά του Κόμματος στα συνδικάτα.

Επίσης, στις 11 το πρωί, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ, Αλέκα Παπαρήγα.

Την ίδια μέρα, στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ το απόγευμα στις 6.00 θα επισκεφθεί το Δήμο Νίκαιας και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Στέλιο Μπενετάτο.

- Την Τρίτη, 12 Ιούλη, στις 10.00 το πρωί, θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι θα μεταβεί στη Βουλή, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Κόμματος και θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ