Πέμπτη 14 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενστολη κινητοποίηση στις 24 Ιούλη

Πανελλαδική ένστολη κινητοποίηση αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιούλη. Σε χτεσινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας των αστυνομικών επαναλήφθηκε η ομόφωνη απόφαση για την κινητοποίηση που έχει ληφθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων των αστυνομικών. Στη συνεδρίαση ήταν και εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των λιμενικών και των πυροσβεστών, οι οποίοι κατέθεσαν τις θέσεις τους.

Μιλώντας στους συνδικαλιστές, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Στρ. Κόρακας, τόνισε ότι η επίθεση εναντίον των κοινωνικών κατακτήσεων των εργαζομένων αφορά και τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας. Πρόσθεσε δε, πως τα Σώματα Ασφαλείας χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις σαν κατασταλτικός μηχανισμός κατά των κινητοποιήσεων των εργαζομένων που γίνονται ενάντια στις πολιτικές οι οποίες χτυπούν τις κοινωνικές κατακτήσεις.

Σε χτεσινό δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας των αστυνομικών αναφέρεται ότι διεκδικούν άμεση υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης (επικίνδυνο - ανθυγιεινό, αύξηση βασικού μισθού από 720 σε 860 ευρώ, αναδιάρθρωση υπηρεσιών, βαθμολόγιο), αγωνίζονται για αξιοπρεπείς μισθούς (βασικός μισθός του πρωτοδιοριζόμενου αστυφύλακα τα 1.200 ευρώ) και σταθερό ασφαλιστικό μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ