Σάββατο 6 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εκανε λάθος στον ... τίτλο

Είναι γνωστή η πολιτική των περισσοτέρων δημοτικών αρχών, που όχι μόνο δεν οργανώνουν την αγωνιστική διεκδίκηση των παρανόμως παρακρατηθέντων πόρων, αλλά φορτώνουν την τσέπη του λαού με μια σειρά τέλη και επιβαρύνσεις.

Τρανταχτό παράδειγμα, η δημοτική αρχή Αιγάλεω, που όχι μόνο δε διεκδικεί τα 12 δισ. δρχ. που αναλογούν στο δήμο από τις παρακρατήσεις, αλλά αποπειράθηκε να φεσώσει το λαό της περιοχής με 15 επιπλέον εκατ. ευρώ! Και, μάλιστα, προσπάθησε να περάσει ...αθόρυβα το νέο δάνειο, καθώς επέλεξε να ψηφιστεί σε συνεδρίαση που γνώριζε ότι θα απουσίαζαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης!

Την παραπάνω παρασκηνιακή απόπειρα επιβολής νέων χαρατσιών στο λαό αποκάλυψε η «Αγωνιστική Συμπαράταξη για το Αιγάλεω», η οποία κατακεραύνωσε τη στάση του δημάρχου. Η παράταξη απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καλώντας τον να μη συνεργήσει «σ' αυτή την πραξικοπηματική ενέργεια» και να ακυρώσει τη συνεδρίαση ή να αποσύρει το φλέγον ζήτημα. Τελικά, ο δήμαρχος είπε ότι το θέμα θα αποσυρθεί, ενώ προσπάθησε να ...μαζέψει τα ασυμμάζευτα, λέγοντας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δε θα κατέληγε σε απόφαση και πως έγινε λάθος στον ...τίτλο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ