Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΒΑΛΑ
Καταδίκη των δολοφονικών επιθέσεων των «αναρχικών».

Για άλλη μια φορά, οι αποκαλούμενοι ως «αναρχικοί» επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ προχτές το βράδυ. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός σύσσωμο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Καβάλας καταδικάζει απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις των αποκαλούμενων «αναρχικών» στα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, που συνεχίζονται εδώ και καιρό. Καλούν το λαό και τη νεολαία της Καβάλας να καταδικάσει τα γεγονότα.

Η καταδίκη των γεγονότων εκφράζεται και με σχετικά δελτία Τύπου, όπου υπογράφουν οι ταξικές δυνάμεις της Καβάλας που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Γυναικών Καβάλας, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στην Καβάλα, η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας, το Σωματείο Εμποροραπτών - Ραπτριών Καβάλας, το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών νομού Καβάλας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτιστών Θάσου, το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Λιμεναρίων και Περιχώρων.

Οι ταξικές δυνάμεις αποδοκιμάζουν τις εγκληματικές ενέργειες σημειώνοντας ότι αυτές μοναδικό στόχο έχουν να φιμώσουν και να αποπροσανατολίσουν. Οι μέθοδοι είναι γνωστές από χρόνια, είναι δοκιμασμένες και αποτυχημένες τονίζουν και υπογραμμίζουν ότι τα φαινόμενα αυτά πρέπει να απομονωθούν από όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Καβάλας.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει ότι η ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων και ιδιαίτερα της νεολαίας προκαλούν ανησυχία στην άρχουσα τάξη και το σύστημα, όμως για την εργατική τάξη αποτελεί παρακαταθήκη, στήριγμα για να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται από τους ευρωλάτρες της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ