Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ

ΤΟ ΚΕΝΟ...: «Ισχυρό αντιπερισπασμό προς την κλυδωνιζόμενη Ολυμπιακή, που είναι ο βασικός ανταγωνιστής της στην εγχώρια αεροπορική αγορά, έκανε η ιδιωτική αεροπορική εταιρία Aegean Airlines ανακοινώνοντας χτες ότι προέβη σε παραγγελία 8 αεροσκαφών (...) ο πρόεδρος της με δήλωσή του έδωσε την εικόνα ότι η εταιρία προετοιμάζεται να καλύψει δυναμικά το κενό που ενδεχομένως θα προκύψει από τις εξελίξεις γύρω από την Ολυμπιακή» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ: «Ο υπουργός Απασχόλησης ο οποίος είχε μείνει στην παλιά γραμμή και νόμιζε ότι μετέχει σε κυβέρνηση λαϊκής πονοψυχίας, εξήγγειλε χτες ότι το ΕΚΑΣ θα αυξηθεί σε ποσοστό διπλάσιο του πληθωρισμού, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον μάζεψε πριν λαλήσει ο πετεινός. Μικρό το κακό. Ο υπουργός Οικονομίας είχε πάθει ίδιο χουνέρι με το επίδομα θέρμανσης 24 ώρες νωρίτερα» (ο Γ.Πρετεντέρης στο «ΒΗΜΑ»).

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: «"Μόνον πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετεί η όποια κριτική" δήλωσε χτες η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο, συνομίλησε με "πρωτάκια" και τόνισε: "η παιδεία και ο πολιτισμός αποτελούν την πιο αποδοτική επένδυση που αφορά στον άνθρωπο και τη νέα γενιά"» (το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Η «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ»: «"Αδιάλλακτο", αλαζονικό", αναξιόπιστο", "αυταρχικό" χαρακτήρισαν τον πρωθυπουργό, στη χθεσινή συνεδρίασή τους, οι συντονιστές του ΠΑΣΟΚ. Στην επόμενη συνεδρίαση θα ασχοληθούν με τα επίθετα που αρχίζουν από "βήτα"...» (το σχόλιο στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ