Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Να ξηλωθούν οι παράνομες κεραίες

Να ξηλωθούν άμεσα οι παράνομα εγκαταστημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας από το Βόλο, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και Τ. Τσιόγκας.

Με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, οι δύο βουλευτές του Κόμματος τονίζουν ότι ύστερα από ενυπόγραφες καταγγελίες περιοίκων στη συμβολή των οδών Λ. Βύρωνος και Αθ. Διάκου στο Βόλο, ήρθε στην επιφάνεια νέο σίριαλ με παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ενώ για μια ακόμα φορά, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) χορήγησε άδεια στις δύο εταιρίες, χωρίς έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων και χωρίς άδεια από την αρμόδια Πολεοδομία Βόλου.

Οι Ν. Γκατζής και Τ. Τσιόγκας ερωτούν τους υπουργούς Μεταφορών - Επικοινωνιών και Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης: Ποια θεσμικά μέτρα σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών; Πότε θα σταματήσει η ΕΕΤΤ να είναι πρωτοκολλητής των αιτημάτων εταιριών κινητής τηλεφωνίας, εκδίδοντας άδειες εγκατάστασης κεραιών, χωρίς μελέτη και έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων; Τέλος, ερωτούν, ποια άμεσα μέτρα σκοπεύει να πάρει, ώστε να ξηλωθούν οι παράνομα εγκαταστημένες κεραίες και για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ