Τετάρτη 7 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 51
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αλλαγή φρουράς στην Ενωση Δικαστών - Εισαγγελέων

Αλλαγή φρουράς αναμένεται στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), καθώς η κίνηση του αρεοπαγίτη Κ. Βαλμαντώνη εξέλεξε τα περισσότερα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο και πιθανότατα ο ίδιος θα εκλεγεί πρόεδρος της Ενωσης στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ.

Οι εκλογές στη φετινή αναμέτρηση αν και διεξήχθησαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ωστόσο την προεκλογική περίοδο είχαν διαμορφωθεί ουσιαστικά τρεις συνδικαλιστικές κινήσεις με επικεφαλής τον αρεοπαγίτη Κ. Βαλμαντώνη, τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΔΕ και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Κ. Λυμπερόπουλο και τον εφέτη Ε. Παλαιοκαστρίτη, έμπειρο συνδικαλιστή, επί σειρά ετών γενικό γραμματέα της Ενωσης που προσέφερε πολλά στο χώρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, από τις αρχαιρεσίες εκλέχθηκαν οι εξής δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί: Χαρ. Αθανασίου, Κ. Βαλμαντώνης, Κ. Λυμπερόπουλος, Κ. Φράγκος, Ηλ. Αλατσάς, Ιωάν. Γαβρίλης, Αγ. Δεμέστιχα, Π. Αθανασόπουλος, Ε. Παλαιοκαστρίτης, Γ. Φώσκολος, Β. Χριστοφίλου - Θάνου, Γ. Μανωλίδης, Α. Κυριλλίδης, Κ. Γκανιάτσος και Στ. Βρυώνη - Κωνσταντινίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ