Σάββατο 15 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αστείρευτη η αλληλεγγύη

Το κύμα αλληλεγγύης, που ξεσήκωσε ο αγώνας των εργατριών, φέρνει καθημερινά και νέες δυνάμεις στο πλευρό τους. Χτες, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Φαρμάκου μοίρασε στις εργάτριες φάρμακα αξίας 4.000 ευρώ, που εξασφάλισαν οι εργαζόμενοι του κλάδου. «Είναι δύσκολος και μεγάλος ο αγώνας. Αλλά η πάλη είναι μονόδρομος. Είμαστε στο πλευρό σας!» τόνισε στις εργάτριες η Ζωή Σώκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Την αλληλεγγύη των εργαζομένων στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» μετέφερε στις εργάτριες αντιπροσωπεία της ΟΣΠΑ, προσφέροντας και 500 ευρώ στον αγώνα τους.

Το ΠΑΜΕ Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα εκφράζει με ανακοίνωσή του την αλληλεγγύη του στις εργάτριες και απαιτεί από τους τραπεζίτες να «παγώσουν» τα δάνεια των εργατριών.

Με αποφάσεις τους, οι Δήμοι Ιλίου και Αγ. Αναργύρων απαλλάσσουν τις εργάτριες από τα τροφεία των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε χτες από το Αγρίνιο και το τοπικό Σωματείο Ιματισμού. Στις οικονομικές προσφορές προς τη Σωματειακή Επιτροπή της «Σεξ Φορμ» προστέθηκαν τις προηγούμενες μέρες και οι παρακάτω:

  • Το σωματείο εργαζομένων στην ΠΥΡΚΑΛ Υμηττού προσέφερε 500 ευρώ.
  • 300 ευρώ το σωματείο εργαζομένων στην «ΑΝΕΛΟΡ».
  • 200 ευρώ οι συμβασιούχοι του Πολυτεχνείου.
  • 100 ευρώ η ΟΓΕ.
  • 100 ευρώ το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο Ταύρου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ