Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Δεν πάει άλλο!

Το κάλεσμα στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο μετέφερε χτες στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας η βουλευτής του ΚΚΕ

Με τους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας
Με τους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας
«Σ' αυτήν την περίοδο, που όλα τα εργασιακά δικαιώματα και οι κατακτήσεις βρίσκονται στο στόχαστρο και περικόπτονται, έχουμε όλοι υποχρέωση να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στην κυβέρνηση και να διεκδικήσουμε αυτό που λέμε. Πως "δεν πάει άλλο"».

Αυτό τόνισε η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ, μιλώντας στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στο πράσινο και τα συνεργεία του Δήμου Νίκαιας, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί, μαζί με αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, και τους κάλεσε να βρεθούν δίπλα στο ΠΑΜΕ και να πάρουν μαζικά μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο το ερχόμενο Σάββατο, στο Πεδίον του Αρεως, με σημείο προσυγκέντρωσης για όλους τους εργαζόμενους του Πειραιά, την Ομόνοια, στις 10 π.μ.

Οταν πριν από χρόνια, πρόσθεσε η Βέρα Νικολαΐδου, προειδοποιούσαμε για το τι θα ακολουθήσει, κάποιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν πού θα φτάσουν τα πράγματα, επισημαίνοντας πως η πολιτική που ασκεί σήμερα η ΝΔ είναι ίδια με αυτήν που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αφού υπογράμμισε τις ευθύνες των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, επισήμανε πως, ανεξάρτητα από το τι έχει ψηφίσει ο καθένας, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πάνω στο διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ για μόνιμη και σταθερή δουλιά για όλους τους εργαζόμενους, για σύνταξη στα 60 για τους άνδρες και 55 για τις γυναίκες, για κατώτερο μισθό 1.300 ευρώ, που είναι στόχοι πραγματικοί και βγαλμένοι μέσα από τις σημερινές ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Από την πλευρά του, ο Μιχ. Νουφαρίτσης, μέλος της Γραμματείας Πειραιά του ΠΑΜΕ, επισήμανε πως ειδικότερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν επιπλέον λόγο να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, αλλά και στον αγώνα, γιατί μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την πολιτική της σημερινής, αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης, έχουν ανατραπεί οι εργασιακές σχέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ