Σάββατο 12 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
Συγκροτήθηκε Επιτροπή Νέων

Ενα σημαντικό βήμα για τη συσπείρωση των νέων λιθογράφων στην πάλη μέσα απ' τα συνδικάτα, αποτελεί η Επιτροπή Νέων που συγκροτήθηκε πρόσφατα στην Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων.

Στη σχετική εκδήλωση μεταφέρθηκε πλούσια εμπειρία από τους νέους εργαζόμενους που συμμετείχαν. Εγινε γόνιμος και ζωντανός διάλογος πάνω στην κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο, στα προβλήματα, αναδείχτηκε η σοβαρή ανάγκη οργάνωσης για τη γρήγορη επίλυσή τους.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, ο πρόεδρος της Ενωσης Δ. Χαρός σημείωσε πως «η σημερινή νεολαία του κλάδου βιώνει τις συνέπειες από τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις (εργασιακά -ασφαλιστικά δικαιώματα). Το ΔΣ θα πρωτοστατήσει στη διεκδίκηση μέσω των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας της επίλυσης προβλημάτων της νεολαίας. Από τα νέα παιδιά περιμένουμε πολλά. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί συνδικαλιστές του εργατικού κινήματος και η βοήθεια των παλιών συναδέλφων είναι δεδομένη για να μεταφερθεί η εμπειρία από τους αγώνες όχι μόνο του κλάδου, αλλά γενικότερα του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ