Σάββατο 19 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κουτοπονηριά ή λαθροχειρία;

Οταν γίνεται μια φορά, μπορεί να πεις ότι είναι λάθος... Οταν επαναλαμβάνεται μια φορά, μπορεί να πεις ότι οφείλεται σε ασυγχώρητη άγνοια... Οταν γίνεται καθεστώς είναι είτε αλήτικη κουτοπονηριά, είτε λαθροχειρία...

Ο λόγος για την επανεμφάνιση σε διάφορες εφημερίδες θεμάτων, που πρώτος ο «Ρ» έφερε στη δημοσιότητα, ως δικών τους αποκαλύψεων! Στο χτεσινό «Εθνος», για παράδειγμα, εμφανίζεται ρεπορτάζ από την Ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος και τη συζήτησή της στη Βουλή, σχετικά με το διαγωνισμό που προκήρυξε η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών για την ιδιωτική ασφάλιση και τον οποίο το υπουργείο Παιδείας προώθησε σε όλα τα σχολεία. Το «Εθνος» ισχυρίζεται ότι το θέμα αναδείχτηκε με «αποκλειστικό» δικό του ρεπορτάζ την Τρίτη 15/11.

Βέβαια, ο «Ρ» είχε αποκαλύψει το σχετικό θέμα την Πέμπτη 10/11 και ο βουλευτής του ΚΚΕ κατέθεσε την Ερώτηση στη Βουλή τη Δευτέρα 14/11. Το «Εθνος» έγραψε για το θέμα πέντε μέρες μετά τον «Ρ» και μια μέρα μετά την κατάθεση της Ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή, αλλά καμαρώνει για το «αποκλειστικό» ρεπορτάζ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ