Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Απάντηση η ένταση των ταξικών αγώνων

Η αντιλαϊκή πολιτική συνοδεύεται και με ένταση των κατασταλτικών μηχανισμών σημειώνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε χτες αμέσως μετά την αποκάλυψη των ασφαλιτών που παρακολουθούσαν την πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη. Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την παρουσία ασφαλιτών οι οποίοι οπλοφορούσαν, σε σύσκεψη που πραγματοποιούσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο την Τρίτη 22/11/2005 στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τρομοκράτηση όσων αγωνίζονται. Η αντιλαϊκή πολιτική συνοδεύεται και με ένταση των κατασταλτικών μηχανισμών. Η κυβέρνηση της ΝΔ και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχουν την πολιτική ευθύνη. Ακολουθούν την ίδια πολιτική παρακολούθησης των συγκεντρώσεων που εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια.

Το Ταξικό κίνημα θα χτυπήσει αποφασιστικά τέτοιες μεθόδους και κάθε μορφή τρομοκράτησης των εργαζομένων. Αγωνιστικά και μαχητικά ξεδιπλώνει τη δράση του σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε τόπο δουλιάς, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του μεγάλου κεφαλαίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν μαζική αποφασιστική απάντηση με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία της Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) για τη διεκδίκηση του πλαισίου αιτημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ