Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυτός το χαβά του

Λεφτά για τον Λαναρά εξακολουθεί να ζητά ο δήμαρχος Νάουσας Α. Καραμπατζός, συνεχίζοντας την ίδια πεπατημένη που χρόνια τώρα βαδίζει και η οποία αποδείχτηκε πως οδηγεί τους εργαζόμενους σε φτώχεια και ανεργία.

Παρά τα όσα δυσάρεστα απέφερε στους εργαζόμενους της Νάουσας η πολιτική στήριξης της εργοδοσίας, παρά το γεγονός πως οι απολυμένοι και οι εργαζόμενοι έχουν πια πειστεί ότι αυτή η πολιτική έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντά τους, ο δήμαρχος εξακολουθεί να τραβά τον ίδιο δρόμο. Εκμεταλλεύεται την εργασιακή ανασφάλεια των εργαζομένων στα εργοστάσια Α', Γ' και Δ' των «Κλωστηρίων Νάουσας» ως μέσω πίεσης προς τις πιστώτριες τράπεζες του Ομίλου για να εξασφαλίσουν και άλλες χρηματοδοτήσεις στον Λαναρά, αλλά και προς τη ΔΕΗ για να μην κόβει το ρεύμα στα εργοστάσια λόγω των ανεξόφλητων λογαριασμών.

Την ίδια ώρα, ο «φιλεργατικός» Δήμαρχος, φροντίζει για την απομάκρυνση των πανό που έχουν αναρτήσει οι απολυμένοι των «Κλωστηρίων Νάουσας» σε σημεία της πόλης και τα οποία καταγγέλλουν πως κυβέρνηση και Λαναράς κλείνουν τα εργοστάσια. Βλέπετε χαλούν την... αισθητική της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ