Τρίτη 7 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το Χόλιγουντ κάνει «πλάκα»...

Το γεγονός πως το Χόλιγουντ δε θα έχανε την «ευκαιρία» του τυφώνα «Κατρίνα» και της καταστροφής της Ν. Ορλεάνης, για κάποια κινηματογραφική παραγωγή, ήταν αναμενόμενο. Και δεν εκπλήσσει, βέβαια, ότι αυτό θα γίνει με όρους «πλακίτσας» και - όπως φαίνεται - κυνικής προπαγάνδας για εσωτερική και εξωτερική κατανάλωση.

Η είδηση λέει ότι προετοιμάζεται υπερπαραγωγή, με τα γυρίσματα να περιλαμβάνουν και την πολύπαθη αυτή πόλη. Κάτι που επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Τόνι Σκοτ, δηλώνοντας ότι στο σενάριο περιέλαβε και την καταστροφή της πόλης από τον «Κατρίνα». Πρόκειται για ένα ρομαντικό θρίλερ (σ.σ. ό,τι έλειπε αυτή τη στιγμή από τη Ν. Ορλεάνη...) με τον τίτλο «Deja Vu» και πρωταγωνιστές τους Βαλ Κίλμερ και Ντένζελ Ουάσιγκτον, οι οποίοι φθάνουν ...εγκαίρως στην περιοχή για να αποτρέψουν την εκδήλωση μιας «τρομοκρατικής ενέργειας» σε οχηματαγωγό πλοίο! Παραγωγός της ταινίας είναι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, που είχε συνεργαστεί επίσης με τον Σκοτ στις ταινίες «Τοπ Γκαν» και «Μέρες του Κεραυνού» (σ.σ. άλλα «αριστουργήματα» της 7ης τέχνης αυτά...).

Μπορεί, λοιπόν, οι δυνάμεις «αρωγής» να ήταν εξαφανισμένες μετά την καταστροφή της πόλης, αλλά οι πράκτορες φθάνουν πάντα «εγκαίρως» για να τη «σώσουν» από τους «τρομοκράτες»! Εντάξει, το «πιάσαμε» το «μήνυμα». Θέλετε να πάμε και στο «ταμείο» τώρα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ