Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παράκρουση!

«Στον αέρα το συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ!» είναι ο τίτλος του χτεσινού σχολίου της «Αυγής». Και οι ευθύνες «βαρύνουν κυρίως τις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ), οι οποίες έδωσαν μάχη για να μη νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποι του σωματείου του ΕΚΑΒ». Το ίδιο έγραψε η «Αυγή» και στις 7.2.2006 πρώτη μέρα των εργασιών της επίσημης έναρξης του 11ου Συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τη συζήτηση του θέματος στο καταστατικό συνέδριο (6.2.2006).

Φαίνεται πως η «Αυγή» επιχειρεί να εμπεδώσει με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο τη ρήση «Η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως». Μόνο που όταν αυτή η επανάληψη είναι ακατάσχετη ψευδολογία, ε τότε οδηγεί στην παράκρουση!

Δεν μπορεί δηλαδή η «Αυγή» να μην ξέρει ότι όλες οι παρατάξεις και οι ανεξάρτητοι σύνεδροι - πλην της ΠΑΣΚΕ που αποχώρησε απ' τη συγκεκριμένη διαδικασία - ψήφισαν (8.2.2006) ομόφωνα υπέρ της συμμετοχής των αντιπροσώπων από το ΕΚΑΒ στο Συνέδριο. Δεν προσδοκούσαμε βέβαια να υπογραμμίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΑΜΕ σε αυτή την προσπάθεια, αλλά να μη βάζει το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, για να στηρίξει τις συκοφαντίες της!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ