Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θράσος απύθμενο!

Ακόμη και «κόντρα» μεταξύ του ΥΠΕΧΩΔΕ και της δημάρχου Αθηναίων Ντ. Μπακογιάννη τροφοδότησε ο απολογισμός της τελευταίας για τα πεπραγμένα της στο Δήμο. Οχι βέβαια για τις πραγματικές ανακρίβειες και συνειδητές παραλείψεις που περιλάμβανε ο έτσι κι αλλιώς πλούσιος αντιλαϊκός αυτός απολογισμός.

Οι παράγοντες του ΥΠΕΧΩΔΕ καταλόγιζαν στην δήμαρχο ότι δεν είπε ένα «ευχαριστώ» προς το υπουργείο, που ήταν ο ...«Μέγας Χορηγός του Δήμου - και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ - και δαπάνησε πάνω από 100 εκατ. ευρώ για αναπλάσεις των μεγάλων πλατειών όπως του Συντάγματος, Κολωνακίου, Κουμουνδούρου, Εξαρχείων, Ομονοίας, Αργεντινής κ.ά.».

Εμείς τι να πούμε; Εχουν και οι δύο το θράσος να τσακώνονται κιόλας για έργα που αντί να αυξήσουν το πράσινο μιας πόλης σαν την Αθήνα που ασφυκτιά στο νέφος, το περιόρισαν, όπως στις προαναφερόμενες πλατείες. Εχουν το απύθμενο θράσος να υπερηφανεύονται για δήθεν αναπλάσεις, όταν δεκάδες ελεύθεροι χώροι, όπως του Θων, το Ελληνικό, το Γουδί και ο Ελαιώνας, παραδίδονται βορά στην κερδοσκοπία του μεγάλου κεφαλαίου και στην ασύδοτη τσιμεντοποίηση!

Αίσχος πια. Και ο «μαυρογιαλουρισμός» έχει και τα όριά του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ