Σάββατο 18 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Πρόκληση ο ερχομός του αεροπλανοφόρου «ΡΟΥΣΒΕΛΤ»

Πρόκληση στα αντιιμπεριαλιστικά και φιλειρηνικά αισθήματα του κερκυραϊκού λαού αποτελεί ο κατάπλους του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «ΡΟΥΣΒΕΛΤ» στο λιμάνι της Κέρκυρας, στο οποίο η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί με πρόσκληση για υποδοχή (!!!) το Σάββατο 25 Φλεβάρη από τις 12 έως τις 2.30 μ.μ.

Οι αρχιτρομοκράτες των λαών, αποθρασυμένοι και χωρίς φραγμό, αφού εξαπολύσανε ιμπεριαλιστικούς πολέμους για τα συμφέροντα των μονοπωλίων - καλυμμένους με το μανδύα της δήθεν προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας - αφού σκόρπισαν τον όλεθρο και το θάνατο σε μια σειρά χώρες (Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ) αξιώνουν τώρα να πατήσουν το πόδι τους στο λιμάνι της Κέρκυρας, προσβάλλοντας βάναυσα τα αντιιμπεριαλιστικά φρονήματα του Κερκυραϊκού λαού.

Απαιτούν, μάλιστα, να υπάρχουν και ετοιμασίες υποδοχής. Ετσι, με βάση την πρόσκληση της πρεσβείας, ουσιαστικά επιτάσσουν το λιμάνι της Κέρκυρας για τις δημόσιες σχέσεις τους, μέσω της δήθεν ξενάγησης στο πολεμικό εξάρτημα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Ο εργαζόμενος λαός και η ανυπότακτη νεολαία της Κέρκυρας αναμένεται να δώσουν τη δική τους αγωνιστική απάντηση στην πρόκληση αυτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ