Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΨΗΦΙΖΕ ΕΣΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ: «Η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση έχει μόνο έναν τρόπο για να πετύχει τους στόχους της: ασκώντας συνεχή και σταθερή πολιτική πίεση σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Οπως τώρα ο Γ. Παπανδρέου με τις υποκλοπές. Είτε ραπανάκια, είτε ανεργία, αυτός καταλήγει στα αναπάντητα ερωτήματα για τις υποκλοπές. Τα οποία επαναφέρει την επομένη με κάποια άλλη αφορμή, για να συνεχίσει τη μεθεπομένη. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πετύχει αυτό που επιδιώκει. Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνεις αντιπολίτευση» (ο Ι. Κ. Πρετεντέρης στο «ΒΗΜΑ»).

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: «Στην Πρέβεζα επιβεβαιώνεται η συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κλάπα του ΣΥΝ και υποψήφιο νομάρχη τον κ. Ιωάννου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας, η έως τώρα συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ επεκτείνεται σε 12 νομαρχίες με την προοπτική να φτάσει ίσως και να ξεπεράσει τις 15!» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ: «Λόγω του μεγάλου εντυπωσιασμού που προκάλεσε το 20ό Συνέδριο στη Δύση, αγνοήθηκε το γεγονός ότι ο Στάλιν εφάρμοζε την πολιτική του Λένιν και ότι η λογική του συστήματος οδηγούσε εκεί, κατά τη γνώριμη λενινιστική αρχή "ποιος ποιον", που εξέφραζε συνθηματολογικά το διακύβευμα της τελικής επικράτησης: "ποιος θα εξοντώσει ποιον". Από τη στιγμή που τα πάντα ήταν θέμα κεντρικά λαμβανόμενης πολιτικής απόφασης που επιβάλλονταν αμείλικτα, ο σταλινισμός ήταν σε μεγάλο βαθμό προέκταση του λενινισμού» (ο Δ. Δημητράκος στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ