Πέμπτη 2 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ημερίδα για την Υγεία

Την αναγκαιότητα μέσα από την ένταση των αγώνων να ανοίξει ο δρόμος για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλο το λαό, τη νεολαία, τους μετανάστες, στο οποίο θα καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και των εργαζόμενων στον τομέα της Υγείας, ανέδειξαν οι εκπρόσωποι φορέων του Αγρινίου που συμμετείχαν στη χτεσινή ημερίδα για την Υγεία, την οποία διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Ανάμεσα σε άλλους συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον Ιατρικό Σύλλογο, το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Σωματείο Οικοδόμων, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και τους γιατρούς ΙΚΑ και Κέντρων Υγείας της περιοχής.

Στις τοποθετήσεις αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τα αγροτικά ιατρεία της περιοχής. Προβλήματα που απορρέουν από την πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Επισημάνθηκαν οι ελλείψεις σε κρεβάτια, εξοπλισμό, ειδικότητες και νοσηλευτικό προσωπικό, οι ανομοιογενείς εργασιακές σχέσεις που επικρατούν, μισθοί που δεν καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ