Τρίτη 11 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
«Σαλπίζουμε συσπείρωση και αντεπίθεση»

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης μιλά στην εκδήλωση στο Λιτόχωρο
Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης μιλά στην εκδήλωση στο Λιτόχωρο
Κάλεσμα αντεπίθεσης μέσα και από τη μάχη των τοπικών εκλογών απηύθυνε προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής σε εκδήλωση του Κόμματος στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Στο Λιτόχωρο επί δεκαετίες μένουν άλυτα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του λαού, όπως (ο περιφερειακός, το υδραγωγείο, το χωριό των ψαράδων, η μεταστέγαση του στρατοπέδου, οι δημοτικές εκτάσεις και σ' αυτά προστίθενται κι άλλα, όπως η άναρχη δόμηση και η απουσία έργων υποδομής στην επέκταση του σχεδίου πόλης), ενώ ταυτόχρονα προχωρά η επίθεση στα δικαιώματά του μέσα από την πολιτική που εφαρμόζουν οι παρατάξεις που διοίκησαν το δήμο τα τελευταία 20 χρόνια.

Απέναντι σ' αυτή την επίθεση ο εργαζόμενος λαός του Λιτοχώρου πρέπει να απαντήσει και με την ψήφο του στις τοπικές εκλογές, είπε ο Θ. Κωνσταντινίδης. «Ηρθε ο καιρός να "επαναπατρισθούν" όλοι εκείνοι που, ακούγοντας παχιά λόγια και υποσχέσεις, πίστεψαν πως η αλλαγή στον τόπο μας μπορεί να έρθει χωρίς τη συμβολή του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ σήμερα σαλπίζει τη συσπείρωση, είμαστε έτοιμοι για την αντεπίθεση. Μαζί μας συμμαχούν και συμπαρατάσσονται το ΔΗΚΚΙ, η Πρωτοβουλία Αριστερών Πολιτών, η Κομμουνιστική Ανανέωση και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις. Θέλουμε - συνέχισε - στο πλευρό μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια όλο τον εργαζόμενο λαό, τη νεολαία, όλους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες», όλους όσοι πολεμούν την αδικία και στέκονται στο πλευρό του λαού, κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ