Πέμπτη 13 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Πάρε τον έναν και... »

Τον «καυγά» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για όσα είπε ο Παπανδρέου στο Λαύριο τον γνωρίζετε. Την ευκαιρία που βρήκε η ΝΔ να καμωθεί ότι διαφέρει από το ΠΑΣΟΚ, επίσης. Δεν περνάει μέρα που να μη βγαίνει ο Γιακουμάτος στις τηλεοράσεις να κατηγορήσει τον Παπανδρέου ότι μίλησε στο Λαύριο για ανασφάλιστη εργασία των νέων. Αλλά ποιοι μιλάνε; Αυτοί που στο πρόγραμμά τους, στο κεφάλαιο 5, υπό τον τίτλο «Πολιτική για την εργασία και την απασχόληση», ιδού τι «υποσχέθηκαν» στον ελληνικό λαό:

*

«H ενθάρρυνση της απασχόλησης θα στηριχτεί (...) στην κάλυψη εργοδοτικών εισφορών, ώστε να ενθαρρυνθεί η απασχόληση ειδικών ομάδων, ιδιαίτερα των νέων, για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας. Προγραμματίζουμε, ειδικότερα, να επιμηκύνουμε το χρόνο εξαίρεσης των επιχειρήσεων από την υποχρέωση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, από ένα χρόνο που είναι σήμερα σε δύο χρόνια, προκειμένου για νέους και νέες καθώς και χαμηλόμισθους»...

*

Αυτά λέει η ΝΔ στο πρόγραμμά της. Βάλτε τα δίπλα - δίπλα με όσα «έταξε» ο Παπανδρέου στο Λαύριο. Κι αυτό που προκύπτει το λένε κάπως έτσι: «Πάρ' τον ένα και χτύπα τον άλλον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ