Τρίτη 18 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
«Να τους χαλάσουμε τα σχέδια»

Ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζιώγας
Ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζιώγας
«Εχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να βάλουμε "κόντρα" στην αντιλαϊκή επίθεση που εκδηλώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, στη δουλιά, στη μόρφωση, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον, συνολικά στην ποιότητα ζωής», σημείωσε ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», που χτες το πρωί μαζί με τον Βασίλη Τζήκα, υποψήφιο δήμαρχο Ευόσμου με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία», περιόδευσαν στο εργοτάξιο της ΔΕΗ στον Εύοσμο. Και κάλεσε σε μαζική ενίσχυση των συνδυασμών της αγωνιστικής συνεργασίας που διεκδικούν την ψήφο του λαού της Θεσσαλονίκης στη νομαρχία και στους δήμους.

Μέσα από τη χτεσινή περιοδεία, εκτός από τις αρνητικές εξελίξεις στα εργασιακά, αναδείχτηκε και το οξύτατο πρόβλημα που δημιουργείται από την αλόγιστη τσιμεντοποίηση των ελεύθερων χώρων, ακόμη και των χαρακτηρισμένων για δημιουργία πρασίνου, σε μια περιοχή όπως ο Εύοσμος που διαρκώς αναπτύσσεται οικιστικά. Ευθύνη γι' αυτή την κατάσταση έχουν οι δημοτικές αρχές (ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ) που διοίκησαν και διοικούν το δήμο τα τελευταία χρόνια. Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκε παλαιότερο αίτημα της ΔΕΗ να χτίσει σε μέρος του συγκεκριμένου οικοπέδου της άλλο ένα κτίριο και τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής. Ο Β. Τζήκας θύμισε την αγωνιστική αντίδραση της δημοτικής παράταξης, που τελικά οδήγησε σε πάγωμα των σχεδίων της ΔΕΗ.

  • Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο Γ. Ζιώγας χαιρέτισε σε εκδήλωση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Δήμου Ρεντίνας που έγινε στο Σταυρό. Μια εκδήλωση η οποία μέσα από την πραγματικά μεγάλη συμμετοχή του λαού της περιοχής, κατέγραψε τη δυναμική της δημοτικής κίνησης με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Βουλγαράκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ