Τετάρτη 19 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στις Σέρρες

Οι επικεφαλής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας για τη νομαρχία και δήμους Σερρών παρουσιάστηκαν πριν από μερικές μέρες από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Συγκεκριμένα:

  • Υποψήφια Νομάρχης Σερρών της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας είναι η Τιμοθέα Ρακιτζή, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης «ΓΕΡΑΚΙΝΑ» στη Νιγρίτα.
  • Υποψήφια Δήμαρχος Σερρών της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας είναι η Ερμοφύλη (Φιλιώ) Σαραντίδου, στέλεχος του ΠΑΜΕ, αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Σερρών και εκλεγμένη στην Ομοσπονδία του κλάδου.
  • Υποψήφια Δήμαρχος Νιγρίτας της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας είναι η Μαρία Χαϊδευτού, οικονομολόγος - εκπαιδευτικός.

Στην εκδήλωση, μίλησε ο Γιάννης Καρακάσης Γραμματέας της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, ο οποίος και σημείωσε ότι τα ψηφοδέλτια αγωνιστικής συσπείρωσης και συνεργασίας που στηρίζουν οι συνεργαζόμενες δυνάμεις και οι υποψήφιοί τους, δοκιμάστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια μέσα στο στίβο των κοινωνικών και εργατικών αγώνων. Βρέθηκαν και βρίσκονται μπροστά στους αγώνες και την πάλη των αγροτών, των εργατών, της νεολαίας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Ακόμα, επισήμανε ότι οι δυνάμεις πάλεψαν και παλεύουν για να αναδειχτεί ο αντιδραστικός χαρακτήρας της Αυτοδιοίκησης και να δυναμώσει το κίνημα αντίστασης στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της ανταποδοτικής λειτουργίας, της γενικευμένης εφαρμογής των ελαστικών εργασιακών σχέσεων στις υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης. Εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ χαιρέτισε ο Νίκος Μπέλλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ