Τετάρτη 19 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΛΑΪΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Δράση συνδεδεμένη με τους αγώνες του λαού

Ο Χάρης Κωστόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ανω Λιοσίων
Ο Χάρης Κωστόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ανω Λιοσίων
Τη δέσμευση ότι θα ακολουθήσει την ίδια αγωνιστική πορεία που ακολουθεί εδώ και 25 χρόνια στο πλευρό των εργαζομένων και των κατοίκων, παλεύοντας για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων της πόλης τα οποία διαιωνίζονται από την πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των δημοτικών αρχών των τελευταίων χρόνων, εξέφρασε η Γραμματεία της «Λαϊκής Αγωνιστικής Ενότητας» Ανω Λιοσίων σε χτεσινή εκδήλωση.

Η παράταξη παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο για τις δημοτικές εκλογές, Χάρη Κωστόπουλο, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Στέλιο Μπιρμπάκο, επικεφαλής της ΛΑΕ τα προηγούμενα οκτώ χρόνια και δύο φορές υποψήφιο δήμαρχο.

«Η παράταξη της ΛΑΕ, όπως τόνισε άλλωστε ο Χ. Κωστόπουλος στην ομιλία του, έχει μια συνέχεια στη δράση της συνδεδεμένη με τους αγώνες του λαού των Λιοσίων πολλά χρόνια τώρα. Προσπαθεί να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της, να ενημερώσει τον κόσμο, να οργανώσει, να διεκδικήσει και να καταδείξει τις αιτίες των προβλημάτων». Αναφερόμενος ιδιαίτερα στα του δήμου σημείωσε ότι η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά από την πολιτική και της διοίκησης Παπαδήμα πριν και αυτής του Χριστοφιλάκη σήμερα. Απολύσεις και απλήρωτοι εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις, αβέβαιο εργασιακό μέλλον, οι σεισμόπληκτοι παραμένουν άστεγοι, η χωματερή επεκτείνεται, η δημόσια και δημοτική περιουσία ξεπουλιέται και οι εργολάβοι και οι προμηθευτές οργιάζουν...

Ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης χαιρετίζοντας εκ μέρους της ΝΕ Αττικής του Κόμματος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια κοροϊδεύουν υποστηρίζοντας ότι οι υποψήφιοί τους είναι πιο ικανοί, όταν με αυτούς τα προβλήματα οξύνονται. Και οξύνονται γιατί αυτές οι δυνάμεις εφαρμόζουν την πολιτική που κατευθύνεται από την ΕΕ και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης». Την εκδήλωση χαιρέτισαν ακόμα ο Λάμπρος Βλάχος, από την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, ο Γ. Πρωτούλης, από το Σωματείο Συνταξιούχων, ο Δ. Συμεωνίδης, από το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, και ο Γ. Παπαναής, από το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (2006-10-07 00:00:00.0)
Δημοτικές εκλογές με κοινωνικοταξικά κριτήρια (2005-07-08 00:00:00.0)
Συγκέντρωση σήμερα για την απομάκρυνση της χωματερής (2004-12-15 00:00:00.0)
Ο αγώνας συνεχίζεται στο πλευρό των κατοίκων (1998-12-03 00:00:00.0)
Συσπείρωση για δήμο μαχητικό (1998-07-03 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων (1998-06-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ