Σάββατο 29 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Εκδήλωση διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 3 του Μάη η «Δημοκρατική Ενότητα» Νίκαιας, στις 7.30 μ.μ. στην Ενωση Σμυρναίων. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας, επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας» και υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά και επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας». Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει η κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα Γκεβάρα.

  • Τις προγραμματικές θέσεις της «Δημοτικής Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συσπείρωσης» Νέας Ιωνίας Βόλου, που στηρίζεται, στα πλαίσια της συνεργασίας για τις ερχόμενες τοπικές εκλογές, από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και την Κομμουνιστική Ανανέωση, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Λινάρδος, σε εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Μεταξουργείου.
  • Συγκέντρωση με θέμα «Αγροτικά προβλήματα και Αυτοδιοίκηση», διοργανώνει η Γραμματεία Ηρακλείου της ΠΑΣΥ, την Τετάρτη 3 Μάη, στην Ψαρή Φοράδα του Δήμου Βιάννου, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Βαρδάκης, μέλος της ΠΑΣΥ, γεωπόνος ερευνητής.
  • Συγκέντρωση διοργανώνει η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 4 Μάη στον Αγιο Σύλλα του Δήμου Τεμένους, στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ