Τρίτη 6 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Πλούσιο πρόγραμμα δράσης

Με πολύμορφες δραστηριότητες, οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη βαδίζουν προς τις 15 του Ιούνη και τη συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Το πρόγραμμα δράσης περιλαμβάνει: Σήμερα Τρίτη 6 Ιούνη, στις 6 μ.μ. στον 1ο όροφο του ΕΚΘ, σύσκεψη του «Παγκαπνεργατικού» Συνδικάτου με θέμα την προστασία των ανέργων από τα κλειστά καπνομάγαζα και το Ασφαλιστικό των καπνεργατών. Την επόμενη Δευτέρα 12 Ιούνη αντίστοιχη σύσκεψη θα γίνει στο Κιλκίς και την Τρίτη 13 Ιούνη, στις 7 μ.μ., προγραμματίζεται συγκέντρωση των καπνεργατών στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

Αύριο Τετάρτη 7 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. στον 1ο του ΕΚΘ, εκδήλωση συζήτηση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση και εργαζόμενη γυναίκα - στόχοι πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».

Την Πέμπτη 8 Ιούνη, στις 9 π.μ. έξω από τα δικαστήρια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων και τις συνδικαλιστικές διώξεις. Τη συγκέντρωση διοργανώνουν από κοινού το ΠΑΜΕ και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας του κλάδου.

Την ίδια μέρα, στις 7 μ.μ., η Συντονιστική Επιτροπή ΑΜΕΑ και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της Πρόνοιας και διεκδικώντας τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών αποκατάστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ