Τρίτη 6 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Χρέος όλων η συμμετοχή στη σημερινή συγκέντρωση

Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευσίνας το συλλαλητήριο για τα εγκλήματα στην «ΤΙΤΑΝ»

Στους τόπους δουλιάς και στις γειτονιές έφτασε όλες τις προηγούμενες μέρες το κάλεσμα της Γραμματείας Θριασίου του ΠΑΜΕ για μαζική συμμετοχή στο πανθριασιακό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευσίνας και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει, με κατάληξη έξω από την πύλη της τσιμεντοβιομηχανίας «ΤΙΤΑΝ». Για να εκφράσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της περιοχής μαζικά την καταδίκη τους για το θανατηφόρο εργοδοτικό έγκλημα της περασμένης Τετάρτης στην προβλήτα του «ΤΙΤΑΝΑ» με τους δύο νεκρούς εργαζόμενους και τους πέντε τραυματίες. Για να απαιτήσουν: «Τιμωρία για τα εγκλήματα των εργοδοτών» που είναι και το βασικό σύνθημα του συλλαλητηρίου.

Το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ αναδεικνύει την ταξική απάντηση που πρέπει να δοθεί στην εργοδοσία του «ΤΙΤΑΝΑ» και των άλλων επιχειρήσεων για τα εγκλήματα στους χώρους εργασίας. Για να απαιτήσουν, ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι να σταματήσει το καθεστώς ενοικιαζόμενων και εργολάβων, να σταματήσει η ατιμωρησία των υπευθύνων για τα ατυχήματα, σταθερή δουλιά, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο, μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλιάς κ.ά.

Είναι παράλληλα η απάντηση που πρέπει να δώσει η εργατική τάξη ενάντια στη στάση της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας που ξεμπέρδεψε με μια δίωρη στάση εργασίας την περασμένη Παρασκευή, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στη συγκάλυψη των πραγματικών πολιτικών και εργοδοτικών ευθυνών για το καθημερινό σακάτεμα των εργαζομένων στον αγώνα για το μεροκάματο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ