Παρασκευή 16 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αλλοι κυνηγάνε ένα τηλεοπτικό πλάνο...

«Οφείλω να παραδεχθώ ότι ο Κ. Σκανδαλίδης έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του (...) ξεκίνησε κύκλο επαφών με πρόσωπα που διετέλεσαν δήμαρχοι ή διεκδίκησαν το αξίωμα. Μετά τον Γ. Δημαρά είδε χθες το νυν δήμαρχο Θ. Μπεχράκη και θα ακολουθήσουν οι πρώην Μ. Εβερτ, Δ. Αβραμόπουλος, Δ. Μπέης. Τώρα τι νόημα έχουν όλα αυτά; Κανένα. Εχουν όμως δημοσιότητα» (το σχόλιο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

...άλλοι, τηλεοπτικά πάντα, προβάλλουν την επιθυμία τους ως πραγματικότητα...

«Το μαζικό κίνημα σήμερα στην πανεπιστημιακή κοινότητα (...) έχει και μία άλλη πολιτική διάσταση. Φαίνεται ότι είναι μικρή μειοψηφία στις καταλήψεις των σχολών και στις κινητοποιήσεις των φοιτητών και των πανεπιστημιακών οι πλειοψηφίες των φοιτητικών συλλόγων, όπως αυτές εμφανίζονται με τις φοιτητικές εκλογές. Μειοψηφούν, ή, απουσιάζουν οι παρατάξεις της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ και της ΠΣΚ (διάβαζε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ). Η μόνη πολιτική δύναμη που αντιπολιτεύεται σοβαρά είναι ο μικρός σε εκλογικό ποσοστό Συνασπισμός» (ο Νίκος Κιάος στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

...και οι αφέντες μετράνε επιπτώσεις στο πουγκί τους

«Η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνει το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία του έκθεση. Ωστόσο, προειδοποιεί για τον κίνδυνο να "παγώσουν" οι μεταρρυθμίσεις, καθώς πλησιάζει ο "πολιτικός κύκλος" των δημοτικών εκλογών και στη συνέχεια των εθνικών εκλογών» (το πρώτο θέμα στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ