Τετάρτη 28 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΣΕ
Αναχωρήσεις από παντού

Από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Λεκανοπέδιο, δρομολογούνται πούλμαν για το αντιιμπεριαλιστικό διήμερο στο Νεστόριο και στο Γράμμο:

Την Πέμπτη, στις 10 βράδυ, αλλά και την Παρασκευή στις 10 το βράδυ, από το Μουσείο (Πατησίων). Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αθήνα (τηλ. κέντρο 210.5282.500) και στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε κάθε περιοχή.

Αντίστοιχα, οργανώνονται οι αναχωρήσεις των Οργανώσεων από όλη την Ελλάδα.

Από τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή: Στις 9 το πρωί και στις 7.30 το βράδυ, αναχωρούν πούλμαν από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Από τη Θεσσαλία το μεσημέρι της Παρασκευής: Από Λάρισα, στις 2 το μεσημέρι από την Ανθιμου Γαζή. Από Βόλο, στις 3.30 μ.μ. από τα γραφεία του ΚΚΕ. Από Καρδίτσα, στις 2 μ.μ. από το άγαλμα του Καραϊσκάκη. Από Τρίκαλα, στις 2 μ.μ., από τα γραφεία του ΚΚΕ.

Από Γιάννενα 8 το πρωί και 5 απόγευμα Παρασκευή από τη νομαρχία.

Από τη Στερεά Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής: Από Χαλκίδα, στις 9 το πρωί, από το Λιμάνι. Από Λαμία, στις 11 το πρωί, από την πλατεία Πάρκου

Από την Πελοπόννησο το πρωί της Παρασκευής: Από την Πάτρα στις 8 π.μ. από την πλατεία Τριών Συμμάχων. Από την Καλαμάτα, στις 6.30 π.μ., από την κεντρική πλατεία. Από το Ναύπλιο, στις 7 το πρωί από την κεντρική πλατεία.

Από τη Βόρεια Ελλάδα το πρωί και το μεσημέρι της Παρασκευής: Από την Κοζάνη, στις 9 π.μ., από την κεντρική πλατεία. Από τα Γρεβενά, στις 9.30 π.μ. από την κεντρική πλατεία. Από τον Εβρο, στις 3 μ.μ. από το Δημαρχείο. Από την Κομοτηνή στις 9 π.μ. από την κεντρική πλατεία. Από την Ξάνθη, στις 10 π.μ. από την πλατεία Ελευθερίας. Από την Καβάλα, στις 11 π.μ. από το Δημοτικό Κήπο.

Από την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου: Από τα Χανιά, στις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Από το Ηράκλειο, στις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Από τη Χίο, την Πέμπτη, στις 10 το βράδυ. Από τη Μυτιλήνη, στη 1 το ξημέρωμα της Παρασκευής. Από τη Λήμνο, στις 6 το πρωί της Παρασκευής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ