Πέμπτη 6 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα, Πέμπτη 6 Ιούλη:

- Η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει στις 12.30 μ.μ., στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά και στις 9.30 μ.μ., σε στέκια νεολαίας στο Πασαλιμάνι.

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ Κερατσινίου και στις 8.30 μ.μ., σε στέκια νεολαίας στον Κορυδαλλό.

- Η «Δημοτική Συμπαράταξη Δάφνης» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Τα προβλήματα των γυναικών και η Τοπική Αυτοδιοίκηση» στην πλ. Τσαλαγανίδη, στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσουν, ο Τάκης Κονταργύρης, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης και η Καλλιόπη Μπουντούρογλου, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Γαλατσίου» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Εργασιακές σχέσεις και Τοπική Αυτοδιοίκηση», στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου και ο Αποστόλης Βλασίδης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

- H NAΣ Αρκαδίας θα παρουσιάσει τις βασικές της θέσεις για τις εκλογές και τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αρκαδία», στις 7.30 μ.μ.

Αύριο, Παρασκευή 7 Ιούλη:

- Η Ελπίδα Παντελάκη, στις 7 μ.μ., θα περιοδεύσει στην Παλιά Κοκκινιά.

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μαζί με την Αλεξάνδρα Μπαλλού, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο, από τις 10 το πρωί, θα περιοδεύσουν σε τράπεζες του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ