Πέμπτη 6 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ημερίδα για το Περιβάλλον

«Αγωνιστική δράση για τη διάσωση του περιβάλλοντος στο νομό μας, κόντρα στην ασυδοσία του κεφαλαίου και την πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», είναι το θέμα της εκδήλωσης - ημερίδας που διοργανώνει η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Θεσσαλονίκης σήμερα Πέμπτη 6 Ιούλη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την ανάδειξη των προβλημάτων του νομού. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Α31 της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, επίκουρος καθηγητής Χημείας του ΑΠΘ, Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», Ζαχαρίας Σκούρας, πρόεδρος του Βιολογικού Τμήματος του ΑΠΘ, Θόδωρος Κυριακίδης, στέλεχος του ΠΑΜΕ, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στη ΒΦΛ, Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, επίκουρος καθηγητής Πολυτεχνείου του ΑΠΘ και Δημήτρης Πατουχέας, διδάκτορας του ΑΠΘ.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι: Χορτιάτη Γιώτα Καναρά - Παπαγεωργίου, Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης, Ελευθερίου - Κορδελιού Νίκος Καλπακίδης, Εχεδώρου Ανέστης Πετρίδης, Ευόσμου Βασίλης Τζήκας και Σταυρούπολης Σεραφείμ Δασκουλίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ