Πέμπτη 6 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την Παλαιστίνη

Ολοι σήμερα στη συγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο στις 8 μ.μ. και στη διαδήλωση διαμαρτυρίας στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία, που διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ και η ΚΝΕ

  • Ιμπεριαλιστική η θέση της κυβέρνησης της ΝΔ, για «ίσες αποστάσεις», και προκλητική η σιωπή του ΠΑΣΟΚ, καθώς η ένοπλη κρατική βία του Ισραήλ κλιμακώνεται, προσθέτοντας νέες σελίδες βαρβαρότητας και φρίκης σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.
  • Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι η απροκάλυπτη τρομοκρατία του ισραηλινού κράτους με την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού. Δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι οι χιλιάδες Παλαιστίνιοι και τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές, μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκαν στις δυνάμεις κατοχής με έναν όμηρο στρατιώτη του ισραηλινού στρατού.
  • Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να αντιταχθεί στη θέση της κυβέρνησης που καλεί και τον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο σε «αυτοσυγκράτηση»! Αυτή είναι και θέση των ΗΠΑ και της ΕΕ, που δικαιολογούν και στηρίζουν τα νέα μαζικά εγκλήματα του ισραηλινού στρατού ενάντια σε γυναικόπαιδα και αμάχους, που είναι συνέχεια της πολιτικής επιβολής μέτρων οικονομικής εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού.
  • Ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ Γιώργος Μαυρίκος με χτεσινή δήλωσή του καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δυναμώσουν την αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ