Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΕΘΝΗ
Στους δρόμους να σταματήσουμε το έγκλημα

Σήμερα από το Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, το Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις

Σήμερα Τρίτη, οι εργαζόμενοι της Αθήνας διαδηλώνουν την οργή τους για το έγκλημα του Ισραήλ και των ιμπεριαλιστών σε βάρος των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, με συγκέντρωση στις 7μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο και πορεία στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία. Στην κινητοποίηση καλούν η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, η Συμπαράταξη για την Αθήνα και η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης.

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα συλλαλητήριο πραγματοποιούν το ΠΑΜΕ και η ΕΔΥΕΘ στις 8μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου με πορεία στο Αμερικανικό Προξενείο.

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, σήμερα στις 7μ.μ., στην πλατεία των Λιονταριών, και η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, σήμερα, στις 7.30μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Στη Χαλκίδα, η ΝΑΣ Εύβοιας και η δημοτική Κίνηση «Αγωνιστική Συμπαράταξη» Χαλκίδας σήμερα στις 8 το βράδυ στα Φανάρια της Νεάπολης και θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη.

Στο Βόλο, σήμερα στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Αντωνοπούλου και Ερμού, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασίας Μαγνησίας» και τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια στους δήμους του νομού. Επίσης, αγωνιστική πικετοφορία από την πλατεία Ρήγα Φεραίου διοργανώνει αύριο, στις 8 μ.μ., στα Τρίκαλα, η Επιτροπή Ειρήνης και η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Την Πέμπτη, 20 Ιούλη, διοργανώνουν: στην Καβάλα, στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία η ΝΑΣ, η ΔΑΣ και η Επιτροπή Ειρήνης. Στην Αλεξανδρούπολη, στις 8 μ.μ έξω από το Δημαρχείο, η ΝΑΣ, η ΔΗΔΑΣ, η Επιτροπή Ειρήνης, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και ο Σύλλογος Γυναικών. Στις Σέρρες, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας η Επιτροπή Ειρήνης.

  • Χτες μαχητική πικετοφορία στους δρόμους της Λάρισας πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Ειρήνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ