Παρασκευή 21 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η αυτορρυθμιζόμενη αγορά και τα 77 λεπτά αύξηση

«Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε χθες ο κ. Θ. Πάγκαλος, αρμόδιος του τομέα Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο με ευθύνη της κυβέρνησης, ενώ οι αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων παρέμειναν πενιχρές» (στην πρώτη σελίδα στο «ΒΗΜΑ»).

«Αμελούν» γιατί απλά δεν έχουν

«Εικόνες καθημερινής, οικογενειακής τρέλας ξεδιπλώνονται στην Αθήνα του 2006 (...) τα χρέη στην τράπεζα τρέχουν και οι προηγούμενοι λογαριασμοί μένουν απλήρωτοι. Σ' αυτόν τον αγώνα δρόμου νικητής είναι ο πανικός (...) τη μεγαλύτερη πηγή άγχους αποτελεί για το 78% των ερωτηθέντων η εξόφληση των λογαριασμών, των οποίων το 18% αμελεί την έγκαιρη τακτοποίησή τους» (η έρευνα στο «ΕΘΝΟΣ»).

Τρέχα εσύ...

«Στη Wall (Street) μικροί και μεγάλοι επενδυτές συντηρητικοί και κερδοσκόποι, το έξυπνο και το βρώμικο χρήμα, πλέουν σε πελάγη ευφορίας. Τώρα θέλουν να απολαύσουν τις προσδοκίες τους μαζί με τις ανακοινώσεις κερδοφορίας δευτέρου τριμήνου της επιχειρηματικής Αμερικής (...) η παραγωγικότητα - δηλαδή η ανά ώρα παραγωγή των Αμερικανών εργαζομένων εκτός του αγροτικού τομέα - παρουσίασε ισχυρό ρυθμό ετήσιας ανόδου 3,7% το πρώτο τρίμηνο του έτους» (η Ζ. Ζήκου στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ