Σάββατο 26 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ποιον αντιγράφει, ποιον αντιγράφει ο Πολύδωρας...

«Στη Νέα Υόρκη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από πολύ πιο αυστηρές ρυθμίσεις (...) η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης κατέθεσε προ μηνός δέσμη προτάσεων για ένα κανονιστικό πλαίσιο. Προβλέπει εν ολίγοις ότι απαιτείται η προηγούμενη αίτηση άδειας για συγκεντρώσεις άνω των 10 πεζών ή ποδηλάτων που σκοπεύουν να διασχίσουν δύο οικοδομικά τετράγωνα χωρίς να συμμορφωθούν με τον ΚΟΚ, όπως και πορείες άνω των 20 ατόμων που δηλώνουν πως δε θα αψηφήσουν τον ΚΟΚ. Προτάθηκε ακόμη και η αδειοδότηση συναθροίσεων άνω των 35 ατόμων πάνω στο πεζοδρόμιο ακόμη και εφόσον δεν παρακωλύεται η κυκλοφορία των οχημάτων» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Μετά τις εκλογές...

«Περιμέναμε εκ μέρους της ΓΣΕΕ μια απόδειξη ευαισθησίας και αλληλεγγύης υπέρ των χιλιάδων των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας. Θέλω να ελπίζω ότι μετά τις δημοτικές εκλογές όταν θα εκλείψουν οι όποιες σκοπιμότητες υπάρχουν να επανεξετάσετε τη στάση σας και να συμμετέχετε τουλάχιστον στον διάλογο για μια κοινή και συναινετική στάση» (η δήλωση του προέδρου του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλου / «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Ανέκδοτο

«Εκκληση σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια να σεβαστούν την αρχή της ισότιμης προβολής των υποψηφίων των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών απηύθυνε για μια ακόμα φορά χτες από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος» (η είδηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ