Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου

- Ο Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μαζί με συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Αρχιτεκτονικό, στις 7 π.μ. Θα ακολουθήσει περιοδεία στη ΔΕΗ στην οδό Εθνικής Αμύνης στις 10 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι ο Αγ. Σαχίνης θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

- Ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», θα περιοδεύσει από τις 10.30 το πρωί σε ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΠΚΔΝ και στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Χαλκηδόνα (Ακροπόλεως και Γρηγορίου Ε΄).

Αύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου

- Ο Γιάννης Ζιώγας, ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης με τη ΝΑΣ, ο Αγ. Σαχίνης και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ θα περιοδεύσουν στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων στη Θεσσαλονίκη, στις 11 το πρωί. Στη συνέχεια ο Αγ. Σαχίνης και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ θα επισκεφτούν το Ηλεκτρολογικό του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 7 το πρωί και στις 7.30 το βράδυ ο Αγ. Σαχίνης θα παρευρεθεί σε σύσκεψη του ΠΑΜΕ στο ΕΚΘ.

- Ο Στ. Μπενετάτος θα περιοδεύσει από τις 10.30 το πρωί στο Η΄ ΚΑΠΗ και στη Λαϊκή Αγορά του Αϊ Γιώργη και από τις 7 το απόγευμα, από τον πεζόδρομο του Ηράκλειτου, θα περιοδεύσει στην περιοχή της Αγ. Τριάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ