Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Ν.Ε.Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
Αποφασιστικό βήμα η ενίσχυσή της

Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, καταψηφίζοντας τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και του ΣΥΝ και του ΛΑΟΣ, που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική των δύο κομμάτων και υπερψηφίζοντας τη «Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΕΑΣ), κάλεσε τους κατοίκους της Βερδικούσιας, ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας.

Μιλώντας σε συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία του χωριού ο Μπάμπης Μπακούλας αναφέρθηκε στην πολιτική σημασία των εκλογών και στην ανάγκη να βγει ενισχυμένη η ΝΕΑΣ, που έχει αγωνιστική, ριζοσπαστική αντίληψη για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση από τις άλλες παρατάξεις. «Η ΝΕΑΣ - τόνισε - όπως απέδειξε αυτή την τετραετία, θέλει μια Νομαρχία που να αντιστέκεται σε πολιτικές αντίθετες με τα συμφέροντα των κατοίκων του Νομού, πολιτικές που υποβαθμίζουν το νομό μας. Μια Νομαρχία που να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων των αγροτών, των ΕΒΕ και της νεολαίας».

Οσον αφορά στους μικρομεσαίους αγρότες σημείωσε πως «με ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη χώρα μας εφαρμόζεται η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, που οδηγεί σε μείωση της γεωργικής πολιτικής και σε δραματική μείωση του ενεργού αγροτικού πληθυσμού. Στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής συμβάλλει και Νομαρχία σήμερα, όπως και στο παρελθόν και, μάλιστα, με θρησκευτική ευλάβεια».

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο Μπ. Μπακούλας, υπογράμμισε ότι οι ερχόμενες τοπικές εκλογές δίνουν την ευκαιρία στους εργαζόμενους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα να αποδοκιμάσουν την αντιλαϊκή πολιτική που δυσκολεύει τη ζωή τους και να ενισχύσουν τους αγωνιστικούς ριζοσπαστικούς συνδυασμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ