Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ξεχείλισε από ... ευαισθησία

«Τουρνέ» στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας (ΚΥ) της επαρχίας, κάνοντας εγκαίνια και μοιράζοντας υποσχέσεις για βελτίωση των υποδομών και προσλήψεις προσωπικού, κάνει το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Από τα νησιά, χτες, βρέθηκε στο Διδυμότειχο, όπου εγκαινίασε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, χαρακτηρίζοντας τα εγκαίνια της Μονάδας «άλμα κοινωνικού πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή». Και ...διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι «στην πρώτη γραμμή υποστήριξης των πραγματικών αναγκών στον τομέα της Υγείας, με ανθρωπιά και ευαισθησία».

Φαίνεται, για τον υπουργό Υγείας ευαισθησία και ανθρωπιά είναι τα δημόσια νοσοκομεία να παρέχουν υπηρεσίες επί πληρωμή και συγχρόνως να «πνίγονται» από τις δραματικές ελλείψεις προσωπικού, το λιγοστό προσωπικό να έχει φτάσει στα όριά του και οι ασθενείς να πληρώνουν αδρά στους επιχειρηματίες του χώρου την ώρα της ανάγκης για να βρουν την υγειά τους. Πρόκειται για προβλήματα που έχει επανειλημμένα παραδεχτεί και ο υπουργός Υγείας και τα οποία θα χειροτερεύσουν, αφού και η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως προηγούμενα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής που μετατρέπει την Υγεία σε εμπόρευμα και πεδίο δράσης των επιχειρηματιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ