Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Επιμένει στην αντιπαράθεση για «διαφθορά - διαφάνεια»

Οξύνοντας και χτες την ανούσια δικομματική αντιπαράθεση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης επανήλθε με δηλώσεις του στα θέματα της «διαφθοράς» και της «διαφάνειας».

Ο Ν. Αθανασάκης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «ήρθε στην κυβέρνηση με σημαία την αντιμετώπιση και την πάταξη της διαφθοράς, μια σημαία που μετά τις εκλογές την ξέχασε, τη δίπλωσε και την έβαλε στο ντουλάπι». Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι «διαφάνεια παντού, διαφάνεια για τα πάντα» και κάλεσε την κυβέρνηση να συζητήσει τις «προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, για τα θέματα της αντιμετώπισης της διαφθοράς».

Συγχρόνως ο Ν. Αθανασάκης παρουσίασε χτες μια σειρά από δηλώσεις του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με τίτλο «39 συν ένα ψέματα Καραμανλή - η αναξιοπιστία στην πράξη», προκείμενου όπως είπε να αποδείξει «τι λεγόταν προεκλογικά, τι λεγόταν ακόμα και την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ και τι στην πράξη γίνεται». Βέβαια, η «υποσχεσιολογία» του Κ. Καραμανλή που κατήγγειλε ο Ν. Αθανασάκης προς τα λαϊκά στρώματα, είναι η γνωστή πρακτική που ακολουθούν με συνέπεια οι εκπρόσωποι του δικομματισμού για να παραπλανήσουν τα λαϊκά στρώματα και να υφαρπάξουν τη λαϊκή ψήφο.

Εξάλλου, χτες με συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Κουλούρης, σχολιάζοντας στις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι το ΠΑΣΟΚ από το «2000 και μετά διέλυσε τη χώρα», δήλωσε: «Εάν ήμασταν σοβαρό κόμμα, έπρεπε να πει ο Γιώργος Παπανδρέου του Θόδωρου του Πάγκαλου: "σου δείχνω την πόρτα εξόδου". Διότι όταν λέει ένα στέλεχος που καλείται σήμερα να καθοδηγήσει το ΠΑΣΟΚ, ότι καταστρέψαμε τη χώρα και παραμένει στη θέση του, αντιλαμβάνεστε ότι τι εμπιστοσύνη να έχεις και τι σοβαρότητα εκπέμπουμε»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ