Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Συμφέρον των εργαζομένων η στήριξη της ΝΑΣ

Στους εργαζόμενους της φαρμακοβιομηχανίας ΛΑΒΙΦΑΡΜ μίλησαν ο Γιώργος Πάντζας υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Κώστας Μαρκέτης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας

Να αδυνατίσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που καταδυναστεύουν με την πολιτική που εφαρμόζουν τη ζωή των εργαζομένων και να στηρίξουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς, κάλεσε τους εργαζόμενους της φαρμακοβιομηχανίας ΛΑΒΙΦΑΡΜ στην Παιανία πολυμελές κλιμάκιο της ΝΑΣ, που περιόδευσε στο εργοστάσιο χτες το πρωί.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Κώστας Μαρκέτης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχία Αθήνας. Μιλώντας σε συγκεντρώσεις των εργαζομένων, οι οποίοι βιώνουν την εκμετάλλευση του μεγάλου κεφαλαίου απασχολούμενοι σε έναν κλάδο που τα υπερκέρδη του κάθε χρόνο αυξάνονται, τους κάλεσαν να απεγκλωβιστούν από το δικομματισμό.

Ο Γιώργος Πάντζας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής είναι τεράστια και αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Οι πολιτικές όμως των δύο κομμάτων έχουν βασικό στόχο τους εργαζόμενους που κάθε μέρα βιώνουν ολοένα και πιο οξυμένα την ακρίβεια, τη λιτότητα, την ανεργία κ.ά. Οποια δικαιώματα είχαν κατακτηθεί τα τελευταία χρόνια τα πήραν πίσω και είναι σίγουρο, ότι σύντομα θα ζήσουμε έντονες κοινωνικές εκρήξεις».

Στην παρέμβασή του ο Κώστας Μαρκέτης συμπλήρωσε ότι «πρέπει οι εργαζόμενοι, όχι απλά να αντισταθούν και να σταματήσουν να είναι παθητικοί δέκτες της πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και να περάσουν στην αντεπίθεση. Να συνταχθούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και με τις δυνάμεις που αντιστρατεύονται την αντιλαϊκή πολιτική. Να φύγουν από τη λογική σφάξε με αγά μου να αγιάσω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ