Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΕΒΕΖΑ
Ψηφοδέλτιο μάχης

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Συσπείρωσης» για το Δήμο Πρέβεζας, Νίκος Γιαννούλης, παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού

Η διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συσπείρωση» με επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Νίκο Γιαννούλη και οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και άλλοι ριζοσπάστες αγωνιστές στο Δήμο της Πρέβεζας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτι».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γιαννούλης, παρουσιάζοντας τη διακήρυξη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην όξυνση των προβλημάτων, τα οποία αποτυπώνονται και στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στην αύξηση της ανεργίας, στο ξεκλήρισμα των αγροτών, στη συρρίκνωση των ΕΒΕ, στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος κ.α. ως αποτέλεσμα των πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Συσπείρωσης» παρουσίασε τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του αγωνιστικού ψηφοδελτίου, όπου περιλαμβάνονται εργαζόμενοι από πολλούς κλάδους, επιστήμονες, αγρότες, έμποροι, συνταξιούχοι κ.ά. Οι υποψήφιοι είναι:

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, φαρμακοποιός. ΑΡΑΠΗ - ΚΟΤΣΙΝΗ ΜΑΙΡΗ, φιλόλογος. ΑΡΜΑΤΑ ΖΩΗ, κοινωνιολόγος. ΑΥΔΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, οικονομολόγος. ΑΥΔΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, διοικητικό στέλεχος ΕΛΤΑ. ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, συνταξιούχος ΔΕΗ. ΓΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, γιατρός. ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, έμπορος. ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, γιατρός. ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΛΕΚΟΣ, γιατρός. ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, μουσικός - αθλητής. ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, έμπορος. ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, κτηνίατρος. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, οικοδόμος. ΜΠΡΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, μαθηματικός. ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, βιβλιοπώλης. ΝΤΟΥΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, υπάλληλος ΔΕΗ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, συνταξιούχος. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, γιατρός. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, δικηγόρος. ΠΑΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, οικονομολόγος. ΣΙΟΥΓΚΑ ΑΝΝΑ, συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ