Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συναυλία αλληλεγγύης σε Λίβανο - Παλαιστίνη

Συναυλία με σκοπό τη συλλογή οικονομικής βοήθειας για τους δοκιμαζόμενους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης συνδιοργανώνουν η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης (ΠΠΘ) και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ., στο Θέατρο Κήπου.

Τη βεβαιότητα ότι η δύναμη, που μπορεί να βάλει φραγμό στην ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και βαρβαρότητα είναι οι λαοί, το συνεπές μαχητικό, αντιιμπεριαλιστικό, αντιπολεμικό και φιλειρηνικό κίνημα, εκφράζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Οι διοργανωτές καλούν τον κάθε έναν προσωπικά να κάνει υπόθεσή του την άμεση και καθημερινή έκφραση της αλληλεγγύης με τους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, αλλά και με κάθε λαό που βάλλεται από τη νέα τάξη.

Μέχρι στιγμής στη συναυλία θα πάρουν μέρος οι τραγουδιστές: Βάλια Αθανασιάδου, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Σουζάνα και Ελένη Βουγιουκλή, Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Παντελής Θεοχαρίδης, Μαρία Θωίδου, Γιώργος Καλογήρου, Δημήτρης Κεχαγιάς, Γιάννης Μήτσης, Βασίλης Πρατσινάκης, Απόστολος Σωτηρούδης, Ανθή Τατσιούλη. Θα παίξουν οι μουσικοί: Γιάννης Ιωαννίδης, Αντώνης Κουμανδράκης, Λεωνίδας Κυρίδης, Στάθης Σαββίδης, Γιάννης Φιλιππουπολίτης. Ο κατάλογος των καλλιτεχνών αναμένεται να μεγαλώσει. Η συμβολική τιμή της κάθε πρόσκλησης είναι 5 ευρώ και διατίθενται στα γραφεία των διοργανωτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ